Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që gjen forcë pavarësisht horoskopit sfidues

24 Maj, 2024 | 9:50 am

A jemi ne aq rebelë sa tingëllojmë?
•Peshqit
Të premten, i thua shumë dikujt që nuk mund të durojë më. Ju e keni ofenduar këtë person më parë, dhe ndërsa mendoni se thjesht po “thoni të vërtetën tuaj”, keni harruar rregullat e mirësjelljes. Ju keni qenë të pasjellshëm dhe të pavëmendshëm ndaj ndjenjave të tyre, duke menduar se duhet thjesht sepse keni të drejtë të flisni.

Ky qëndrim i të drejtës ju ka futur në telashe më parë, Peshqit. Do të shihni se turbullimi i gjithçkaje që dëshironi nuk i lëndon ndjenjat e njerëzve; përfundon duke i bërë ata të ikin larg jush, gjë që çon në izolim dhe vetmi. Ky është një shembull më shumë se si nuk mund ta mbash brenda dhe çfarë ndodh kur e lëshon jashtë.

Izolimi të çon në introspeksion për ju, Peshqit, që mund të jetë rruga juaj drejt rimëkëmbjes. Të turbullosh nuk është mirë, edhe nëse mendon se je vetëm ti. Mund të jesh ende ‘ti’ pa i rrëzuar të gjithë të tjerët. Kur të kuptoni se jeni po aq të dashur pa pasur nevojë t’i kaloni të tjerët, do të zbuloni se jeta ndihet vërtet më mirë në planin afatgjatë. Lëreni që energjia e Saturnit t’ju sjellë në një vend pranimi. Nuk ka nevojë të jesh gjithmonë në krye.

Të ngjashme