Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që gjen dashurinë para fundjavës

16 Nëntor, 2023 | 12:03 pm

“Dashuria e vërtetë nuk është domosdoshmërisht dashuri e përsosur.”

•Luani

Gjithmonë ju ka pëlqyer ideja e dashurisë së vërtetë. Megjithatë, në të kaluarën, ju keni bërë gabim duke menduar se kushdo që kontrollon shenjat në listën tuaj është i denjë për atë titull. Ajo që nuk e morët parasysh ishte ideja se askush nuk do të jetë kurrë perfekt dhe se kërkimi i përsosmërisë është një shkak i humbur i një ideje.

Do të takoni dikë që ju ndihmon të kuptoni se bukuria është aty ku e gjeni. Ju nuk duhet të mbështeteni në listën tuaj të vjetër të standardeve në mënyrë që të gjeni atë që do ta njihni përgjithmonë si dashurinë tuaj të vërtetë.

Ky person është dashuria juaj e vërtetë dhe kjo sepse ata janë të vërtetë, janë të sinqertë me ju dhe nuk kanë motive të fshehta. Ju ndiheni rehat me këtë person dhe dëshironi të shihni se ku shkon gjithçka.

Koha luan një rol të rëndësishëm këtu, pasi mund të ndiheni tepër të lidhur me këtë person të ri që në fillim. Në vend që të lini pasionet t’ju hajë, ju tërhiqeni aq sa duhet që të mund të dëshmoni mrekullinë që është në lojë këtu. Gjatë Hënës së Bricjapit, do të shihni se përgjigjja e pyetjes suaj ‘ku është dashuria ime e vërtetë’ do të përgjigjet me një përgjigje shumë të thjeshtë: pikërisht para syve tuaj.

Të ngjashme