Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që gjen dashurinë e vërtetë gjatë Venusit në muajin nëntor

15 Nëntor, 2022 | 12:43 pm

Të gjithë pyesin për dashurinë e tyre të vërtetë.
Kur, ku, si dhe kush është ai/ajo që do e bëjë zemrën tuaj të rrahë fort?
Tani në nëntor,kësaj shenje i troket dashuria..
Kujt i bie zilja ?

•Luani
Ju jeni dikush që nuk dëshironi asnjë debat, veçanërisht kur bëhet fjalë për jetën tuaj të dashurisë.
Ju shpresoni që një ditë të takoni dikë që thjesht ju pranon ashtu siç jeni dhe ju adhuron për gjithçka që i sillni.

Ju jeni duke kërkuar për dikë që ju balancon dhe është dikush në jetën tuaj pikërisht tani, që bën pikërisht këtë gjë vetëm se ju nuk e keni kuptuar ende.
A mund të ndodhë që personi me të cilin jeni dhe me të cilin kënaqeni gjatë gjithë kohës dhe keni përvojat më të mira është dashuria juaj e vërtetë?

Po Luan, ky është ai.
Bëjini vetes një nder dhe mos e teproni në analizë.
Nëse kërkoni për shenja, nuk do ti gjeni kurrë.
Ka të bëjë me shikimin e madhe të panoramës, reagimin tuaj dhe konsideratën e Jupiterit në treshen e Venusit në jetën tuaj.
Dashuria juaj e vërtetë është pikërisht para hundës tuaj..

Të ngjashme