Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që fiton pa marrë parasysh asgjë!

12 Janar, 2024 | 9:07 am

Asgjë nuk e pengon këtë shenjë:

•Akrepi

Të kesh një tranzit në katror të Jupiterit mund të jetë potencialisht një dhimbje e vërtetë, por do të gjeni një mënyrë për të mësuar nga çdo gjë që vihet në pjatën tuaj këtë ditë, pasi Jupiteri në katrorin e hënës nuk është vërtet këtu për t’ju bërë dëm dhe ju e dini këtë. . Ndiheni sikur po ju jepet një zgjedhje në këtë ditë, 12 janar 2024, dhe se edhe pse opsionet nuk janë ato që kishit parashikuar, ju mund ta bëni këtë … ju MUND ta bëni këtë.

12 janari 2024, ju krijon idenë se do t’ju duhet të hiqni dorë nga diçka me të cilën jeni lidhur dhe e dini gjithashtu se është e dëmshme për shëndetin tuaj dhe që mund të jetë një zakon i keq – ose një person aktual . Njohja e kësaj ju bën ta zotëroni atë; megjithatë, dhe ndërsa kjo nuk është gjëja më e lehtë për ju.

Është ajo që ju nevojitet për të hedhur hapin e fundit. Mbani në mend se Jupiteri në katrorin e Hënës ka të bëjë gjithashtu me kërkimin e lirisë, që në rastin tuaj mund të nënkuptojë liri nga një patericë, zakon i keq ose marrëdhënie negative.

Për të arritur në anën tjetër, ju duhet ta kaloni atë, dhe kjo nënkupton gjithë rrëmujën dhe rrëmujën që keni krijuar për veten tuaj. Ajo që është e ndryshme në lidhje me këtë ditë, 12 janar 2024, është se ju e dini se jeni përgjegjës për ta vendosur veten në këtë pozicion të ngushtë dhe se nëse doni të dilni prej saj, atëherë duhet të jetë për mirë dhe se nuk duhet parë prapa. Kjo ditë kërkon forcë dhe respekt për veten. Vazhdo, Akrep.

Të ngjashme