Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që është më mirë si beqar gjatë hënës në Bricjap

4 Shtator, 2022 | 12:08 pm

Ka disa tranzite astrologjike që promovojnë vetminë dhe Hëna në Bricjap është pikërisht aty në krye të listës.
Gjatë kësaj kohe, ne mund ta gjejmë veten duke dashur të kalojmë kohë vetëm sepse ne në fakt kënaqemi me kohën që kalojmë me veten.

Por cila shenjë do të preferojë të rrijë beqare?
•Shigjetari
Nga të gjitha shenjat, shigjetarit i ka pëlqyer gjithmonë të qenurit beqar.
Është sikur të jeni kjo copë balte që të gjithë duan ta formojnë në formën që u sjell atyre komoditetin më të madh dhe përshtatja me pritshmëritë e kujtdo është antiteza e të qenit Shigjetar.

Ju kanë ardhur keq dhe ju kanë folur sikur nevoja juaj për të qenë i lirë është një lloj zhgënjimi për racën njerëzore.
A ju intereson? Asnjëherë!
Në fakt nuk keni luajtur kurrë të njëjtën lojë si gjithë të tjerët kur bëhet fjalë për të qenë në një lidhje.
Çdo marrëdhënie në të cilën keni qenë duket ndryshe nga ato “marrëdhëniet normale”

Liria është joshja e vërtetë këtu dhe ju e gjeni në mendjen tuaj.
Jeni gjithmonë më mirë beqarë dhe kjo do të jetë gjithmonë zgjedhja juaj e parë.

Të ngjashme