Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që është gati për hapin e madh në lidhje

21 Dhjetor, 2023 | 9:13 am

Pra,a jeni gati të merrni hapin e jetës me njeriun e zemrës?

•Shigjetari

Keni qëndruar larg dashurisë për aq kohë sa nuk e keni kuptuar se si do të ndikonte sot nëse do të gjenit veten të dashuruar me dikë të ri. Gjithmonë e kishit parasysh se mund të mos jeni në gjendje ta mbroni zemrën tuaj përgjithmonë. Prapëseprapë, nuk e kishit menduar se do të hidheshe në mënyrë automatike drejt dëshirës së zjarrtë për një angazhim të përjetshëm si tani, veçanërisht gjatë kalimit të Saturnit sextil të Mërkurit më 21 dhjetor 2023.

Pra, rezulton se ju nuk keni ndryshuar shumë. Po, keni mundur ta gjeni veten një partner të denjë, sepse ndjenja juaj e diskrecionit ka qenë e lartë, por nuk është fikur plotësisht, Shigjetar, dhe për këtë mund të jeni të lumtur.

Duket sikur jeni kthyer sërish në bllok kur bëhet fjalë për dashurinë dhe nuk e bëni këtë nëse nuk jeni në të gjithë rrugën. Kjo është dita kur ia shprehni këtë ndjenjë partnerit tuaj, në mënyrë që ata të kuptojnë se keni ndërmend biznes.

Për fat të mirë, personi me të cilin keni rënë në dashuri është i zgjuar, praktik dhe realist, dhe po, ata gjithashtu kanë rënë në dashuri me ju, që do të thotë se po, ata dëshirojnë ta bëjnë këtë një partneritet afatgjatë. Ata janë krejtësisht të lumtur ta etiketojnë atë në çfarëdo mënyre që dëshironi, sepse ju jeni të çmuar për këtë person dhe sinqerisht duan që ju të jeni të lumtur dhe të ndiheni të sigurt me ta. Ata nuk janë këtu për të thyer zemrën tuaj; ata janë këtu për t’ju mbajtur dhe për t’ju bërë të ndiheni të dashuruar.

Të ngjashme