Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që është egoiste në dashuri

31 Gusht, 2022 | 12:01 pm

Ne jemi mësuar që në fillim se dashuria nuk ka vend për sjellje egoiste dhe kjo ka bërë që shumë prej nesh të mjaftohemi me shumë më pak se ajo që mendojmë se meritojmë.

Nëse ka diçka që e meritojmë është respekti dhe ai respekt mund të na tregohet nëpërmjet një personi tjetër që na ‘lejon’ rrugën, stilin dhe hapësirën tonë.
Por cila shenjë tregohet më së shumti egoiste në dashuri?
•Demi
Dihet se jeni shumë i hapur për atë që keni në mendje dhe partneri juaj e di këtë për ju.
Ju keni zgjedhur një person që dëshiron një jetë të mirë me ju dhe ata e kuptojnë se ju keni nevojë për hapësirën tuaj dhe aftësinë tuaj për t’u shprehur.

Hëna kalimtare në Akrep ushqen anën tuaj të zjarrtë dhe ju bën të kuptoni se nuk keni mbaruar ende pasi ju keni akoma shumë për të thënë dhe keni akoma më shumë që ju nevojiten nga ky person.
Ju mund të bëheni pak egoist kur bëhet fjalë për natyrën tuaj kërkuese, megjithatë,
ju nuk jeni gati të ndaleni.
Ju jeni ai që jeni dhe nuk do të ndryshoni për askënd, sepse jeni i vetmi që e dini saktësisht se çfarë keni nevojë dhe të qenit egoist është e vetmja mënyrë për të siguruar që ta arrini çfarë dëshironi!

Të ngjashme