Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që është e tmerrshme në marrëdhënie dhe pse

1 vit më parë

Kur bëhet fjalë për dallimet në një marrëdhënie me secilën shenjë të horoskopit , nuk mund të mohohet dhimbja universale që ndihet kur përfundon një lidhje me dikë që dashuroni.

Por e vërteta është se çdo shenjë e horoskopit ka një model kur bëhet fjalë për marrëdhëniet.
Astrologjia tregon se është më shumë se përputhshmëria ajo që ndikon në mënyrën se si çdo shenjë e do një person tjetër dhe çfarë i shtyn ata të largohen.
Cila shenjë bën punën më të keqe në një marrëdhënie?

•Dashi
E vërteta është në faktin se Dashi kurrë nuk i kushton vëmendje marrëdhënieve të tyre edhe pse lidhja e kërkon.
Dashi është ndër shenjat e horoskopit që janë të tmerrshme në marrëdhënie, sepse bëjnë marrëveshje pa përfshirë partnerin e tyre.
Këta njerëz do të prisnin që gjysma e tyre tjetër të rregullohej sipas modifikimeve të tyre.

Gjithashtu, nëse partneri i tyre mërzitet, këta njerëz do të zgjedhin t’i braktisin pa u kujdesur për përshtypjen që do t’u lërë të tjerëve ose partnerit të tyre.
Ata vështirë se pëlqejnë një marrëdhënie të rregullt.
Madje është mirë për ta edhe nëse njerëzit i konsiderojnë si një nga shenjat më pak të përputhshme të horoskopit .

Të ngjashme