Shenja e horoskopit që e pret një javë aspak e lehtë

3 muaj më parë

Dhe pse do kaloni një javë disi të vështirë ,mos u shqetësoni shumë, pasi ka shumë më tepër për të përfituar nga kjo javë sesa ka për t’u mërzitur.
Cila shenjë është?

•Ujori
Edhe një herë, jo saktësisht java më e keqe në botë për ju, por ajo që duket se nuk ecën aq shpejt sa duhet për ju.
Ju jeni duke u ngjitur dhe pothuajse ndihet sikur diçka e madhe të bllokon rrugën. Sigurisht, ajo që ju pengon është ‘dyshimi’ dhe kjo është diçka e krijuar nga mendja juaj.

Është në rregull, ne të gjithë e kalojmë këtë dhe nganjëherë, ne madje e lëmë të kapërcejë gjithë javën tonë, gjë që mund të bëni ju në këtë kohë.
Ju ndiheni sikur nuk jeni të barabartë, por nuk po shihni se sa të dobishme janë këto tranzite për ju.
Nëse jeni në gjendje të relaksoheni dhe thjesht të ‘besoni’ për një orë apo më shumë, do të riktheheni të gjithë momentin tuaj.
Është ajo fara e vogël e dyshimit që ju lejoni të shkatërrojë përparimin tuaj.
Mos u shqetësoni, do t’i rikuperoni të gjitha deri në fund të javës.

Të ngjashme