Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që e nis Vitin e Ri duke falur një armik

30 Dhjetor, 2022 | 12:49 pm

Rreth kësaj periudhe të vitit, në fund të dhjetorit, shumë prej nesh kalojnë nëpër një sprove emocionale.
Për këtë shenjë të horoskopit do të ketë një ndryshim dhe do të vendosë të falë për të fituar paqen e merituar.

•Shigjetari
Pra, ju kaloni një vit të tërë pa menduar për atë një person dhe gjithçka që ju bënë, dhe tani që është fundi i vitit, vendosni ta hapni atë kuti me kujtime edhe një herë për çfarë? Nostalgji?
Ju mungon dhimbja dhe egoizmi i këtij personi, apo jeni të mërzitur dhe nuk keni asgjë tjetër me të cilën ta pushtoni mendjen?

Zgjohu, Shigjetar sepse personi juaj ka ecur përpara, dhe po ashtu edhe ju.
Merrni mësimet dhe vraponi.
Falini ata duke i çliruar nga psikika juaj. Ti e di që ky person do të thotë më pak se asgjë për ty, kështu që ka kuptim!
Nëse ai nuk është asgjë për ty, atëherë nuk ka nevojë t’i bësh të famshëm ata që janë brenda kokës tënde.
Je i lirë, mos shiko prapa.
Është koha për t’i falur për mirë, dhe ju e dini këtë sepse e meritoni paqen.

Të ngjashme