Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që duhet të bëhet e fortë këtë muaj

12 Dhjetor, 2023 | 9:03 am

“Bëni kujdes çfarë dëshironi se mund të realizohet..”

•Peshorja

Herë pas here, ju goditeni me defektin e besimit dhe filloni të ndiheni sikur jeni vërtet Mbreti i Botës dhe se keni të drejtë të keni gjithçka që dëshiron zemra juaj. Edhe pse kjo nuk është një mënyrë krejtësisht e keqe për të qenë, mund të zbuloni se në këtë ditë, 12 dhjetor 2023, do të hasni në fushën vibruese të Hënës në lidhje me Marsin. Kjo është ajo që do t’ju bëjë të bëni atë devijim drejt negativitetit dhe armiqësisë.

Je mësuar të marrësh atë që dëshiron, dhe jo sepse je një lloj djaloshi i llastuar që pështjellon dhe ankohet në gjërat, por sepse punon shumë për të marrë atë që të nevojitet. Ju punoni aq shumë sa besoni se përpjekjet tuaja janë pikërisht ato që ju bëjnë përpara të tjerëve. Ndërsa kjo, gjithashtu, është pozitive, ju po sjellni gjithashtu idenë e të drejtës dhe egos. 12 dhjetor, a e keni besuar se ju keni privilegj dhe kur planet tuaja ndihen sikur janë të mbushura me zemërim, do të shihni se kjo ditë nuk është gjithçka që keni menduar se do të ishte..

Të ngjashme