Shenja e horoskopit që do të përjetojë një thyerje zemre gjatë muajit nëntor

3 muaj më parë

Ky është sezoni i përfundimeve, disa janë për t’u festuar, ndërsa të tjerë janë thjesht të trishtuar,madje zemërthyer.
Si në rastin e kësaj shenje në horoskop:

•Demi
Ju keni pyetur veten gjatë gjithë vitit, të njëjtën gjë: Si do t’ia dal?
Midis kostos së jetesës dhe armiqësisë së racës njerëzore, ju e keni thyer zemrën në 1000 copa dhe nuk po dini më kujt t’i besoni, as nuk keni besim se ka një të ardhme për ju.

Ju jeni një person punëtor me dashuri dhe dhembshuri të madhe, e prap bota është kthyer në një vend kaq të ftohtë për ju dhe nëse nuk gjeni një mënyrë për t’u ngritur me siguri do të zhyteni në hapësira boshe dhe ky është një vend ku nuk dëshiron të shkosh.

Ju do të keni një dhimbje të fundit zemre para se të kuptoni se kjo duhet të jetë një mundësi për ju që të rriteni.
Jeni natyrshëm optimistë dhe të gëzuar, ndaj kjo periudhë mund t’ju godasë si një shtyllë betoni pasi është kundër gjithçkaje që dëshironi të ndjeni.

Të ngjashme