Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që do të ndihet e trishtuar për dashurinë

1 vit më parë

Është e lehtë të ndihesh i trishtuar për shumë gjëra dhe me mbylljen e vitit, jo vetëm që është e lehtë, por edhe e zakonshme.
Nëntori erdhi me presion por ne duhet të jemi të gëzuar dhe të orientuar drejt familjes dhe të gatshëm për festat që po vijnë.
Kjo shenjë e horoskopit ndjen trishtim këtë periudhë dhe zbulojmë për cilën bëhet fjalë:

•Luani
Ju jeni padyshim një nga njerëzit që ndjeni presionin për t’u bërë papritur një person perfekt për hir të familjes gjatë sezonit të festave.
Nuk kemi shkuar ende në gjysmën e muajit nëntor dhe gjithçka që mund të mendoni janë datat e detyrueshme të afërta për t’u bashkuar me familjen dhe miqtë dhe nuk mund të mos ndiheni sikur keni nevojë të bëni përshtypje.

Të impresionosh këdo është një copë tortë për ty dhe ti e pranon me gëzim sfidën, por, gjatë Saturnit në shesh të Mërkurit, do të ndihesh sikur nuk do të duhet ta pretendosh këtë pasi ju dëshironi të jeni të vërtetë për atë se kush jeni, kush jeni bërë, me kë jeni dhe thjesht nuk mendoni se kjo do të ndodhë.

Ndiheni sikur jeni përballë një muri, keni frikë të jeni vetvetja mes miqsh dhe në përgjithësi të trishtuar nga ajo që ndihet më shumë si presion sesa një mundësi për të ndarë dashurinë dhe gëzimin e mirë.
Ti nuk je rastësisht Luan,prandaj dil dhe mbretëro!

Të ngjashme