Shenja e horoskopit që do të ndahet nga një mik toksik

3 muaj më parë

Ne kemi miq që janë toksikë.
Jo të gjithë e kanë, por kjo shenjë e horoskopit patjetër do të vërë re disa gjëra për këtë person dhe se si ndihen ndaj tij.
Kush është?

•Luani
Në mendjen tuaj, ju ndiheni sikur keni dhënë gjithçka që mundeni për disa miq. Ju mendoni se të gjitha këshillat tuaja janë shpërfillur dhe ndërsa e dini se fjalët tuaja mund të mos ishin perfekte, ju me siguri u përpoqët dhe kjo duhet të ketë rëndësi.

Ajo që po kuptoni gjatë Venusit në Akrep, është se mund të shkoni me njerëz të caktuar dhe se ka vërtet një kohë për të kuptuar se kur duhet të ndaloni.
Sot është ajo ditë dhe megjithëse është e trishtueshme, ju e dini që duhet t’i largoni këta njerëz.
Ata nuk po përfitojnë nga ndihma juaj dhe as nuk janë të hapur ndaj saj.
Ti as nuk je i zoti të shpëtosh askënd pasi ju thjesht dëshironi që gjërat të shkojnë mirë dhe vëzhgimi juaj është se sidomos me këta njerëz, asgjë nuk shkon mirë dhe gjithçka që lind ndonjëherë janë probleme dhe ankesa.
Koha per te thene mirupafshim!

Të ngjashme