Shenja e horoskopit që do të falë një armik të vjetër

3 muaj më parë

Siç e dimë të gjithë, një nga zvarritjet më të mëdha në psikikën tonë qëndron në idenë për të mbajtur peshën e dikujt që nuk e kemi falur.
Gjërat do ndryshojnë..
Pavarësisht se çfarë kanë bërë apo nuk kanë bërë kjo shenjë do e kuptojë se nuk ka më kuptim të mbahet pas inatit.

•Shigjetari
Ju është dashur shumë kohë për të arritur këtu ku jeni tani dhe do të ndiheni sikur jeni më në fund gati.
Gati për t’u lëshuar, gati për t’u liruar, gati për të falur armiqtë tuaj.
Ju, si gjithë të tjerët jeni tradhtuar dhe lënduar dhe si gjithë të tjerët, nuk e ke marrë shumë mirë, por ke filluar të bëhesh i ftohtë, i fortë dhe i lodhur.
Ju shkuat në drejtim të kundërt për të mbrojtur veten pasi nuk doje më të bëheshe pjesë e gjërave që kërkonin cenueshmëri për t’i përjetuar ato.
Por kjo ju ka lënduar shumë i dashur Shigjetar.
E ke larguar veten nga bota vetëm për të inatosur dikë që as nuk e di nëse je gjallë apo jo.

Kur kjo t’ju godasë, siç do të ndodhë së shpejti, ju do të dilni prej saj aq fort sa koka juaj do të rrotullohet.
Është koha për t’i lënë të gjitha të shkojnë dhe të praktikosh faljen për veten tënde në rradhë të parë.

Të ngjashme