Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që do të bjerë në dashuri me personin e gabuar

29 Tetor, 2022 | 2:39 pm

Marsi retrograd nuk po luan,ajo do që ne të veprojmë sipas impulseve tona dhe na drejton të përfshihemi me gjëra dhe njerëz që thjesht nuk janë të destinuar për ne.
Cila shenjë do bjerë pre e marsit në retrogradë?

•Ujori
Po ndodh përsëri, ajo ndjenjë e cenueshmërisë.
Janë gjërat që ju dobësojnë dhe ju bëjnë të ndiheni sikur nuk jeni më në kontroll.
Kjo është ajo që ju bën dashuria dhe gjatë retrogradit të Marsit, do të kuptoni se ky superheroi i mrekullueshëm i një personi me të cilin sapo keni rënë në dashuri, ndihet njësoj.
Ata nuk e bëjnë dhe kaq,nuk ka asnjë kapitull të dytë këtu dhe kjo është ajo që ju rrëzon vërtet.

Ju gjithashtu mund të mos e pranoni në fillim.
Ju mund të dëshironi të provoni për të shkruar atë kapitull të dytë, por universi thotë JO.
Forcat kozmike të energjisë mund t’ju shtyjnë të besoni se keni një shans me këtë person, por po aq shpejt sa shfaqen ndjenjat tuaja, ato do të shpërndahen.
Ju keni rënë në dashuri me personin e gabuar dhe shanset për të mbijetuar kjo ndjenjë janë 0.

Të ngjashme