Shenja e horoskopit që do humbasi dashurinë dhe i jep fund marrëdhënies këtë javë

3 muaj më parë

Gjithçka që ndodh është gjithmonë për të mirën tuaj dhe gjëja është se nëse jeni në një marrëdhënie që po zë vetëm hapësirë, nuk mund të jeni plotësisht në pozicionin për të mirëpritur dashurinë tuaj të vërtetë.

Kjo javë e shtyn hapin aq sa duhet që t’i ndërmerrni ato hapa për të përqafuar plotësisht të vërtetën.
Cila shenjë do bjerë në këto hapa?

•Virgjëresha
Këtë javë Jupiteri retrograde hyn tek Peshqit i cili sundon jetën tuaj romantike. Ndonjëherë në varësi të planetit, kjo mund të paraqesë fat të mirë për marrëdhëniet, por për shkak se Jupiteri nuk ka mbaruar ende me retrogradën e tij, kjo do të thotë se ka më shumë sfida përpara.

Ju keni kaluar një reflektim për marrëdhëniet tuaja që në fillim të vitit.
Kjo ka trajtuar marrëdhëniet që keni zgjedhur dhe si jeni shfaqur për to.
Ka të ngjarë të ketë pasur disa ndryshime këtë vit ku keni menduar se po i bëni gjërat ndryshe, por tani me afrimin e kësaj jave, po ndjeni se nuk është kështu.

Sado që keni pasur shpresa të mëdha që marrëdhënia juaj të jetë ndryshe nga më parë, kjo nuk garanton se do të jetë. Përgjigja që po kërkoni është brenda vetes.

Gjatë javës së ardhshme e vërteta do të shfaqet me zë të lartë dhe qartë.
Nuk është koha për të pretenduar se gjërat janë më të mira se sa janë në të vërtetë, por për të pranuar atë që vjen në mënyrë që të bëni ndryshimet e nevojshme.

Të ngjashme