Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që dëshiron të qëndrojë beqare në muajin shkurt

10 muaj më parë

Dëshira për të qenë beqar është po aq e fortë dhe po aq legjitime sa dëshira për të qenë me partner.
Siç ndodh me këtë shenjë horoskopi:

•Shigjetari
E vetmja gjë që ju lodh më shumë sesa të jeni në një romancë pafundësisht të gjatë është tingulli i zërave të njerëzve pasi ju thonë se e vetmja gjë që e bën jetën me vlerë është ta ndani atë me një partner.

Oh, sa e mërzitur je duke e dëgjuar këtë, veçanërisht duke pasur parasysh që je një provë e gjallë se si është të jesh një partner i lumtur.

Ti i gjen të gjitha kënaqësitë e botës pikërisht brenda kokës tënde dhe sado që je përpjekur të ndjekësh në linjë me kopenë, nuk mund ta kuptosh idenë e të qenit një klon i gjithë të tjerëve për t’u treguar të tjerëve se tani ke vlerë sepse ti jam partner me një person tjetër.

E gjithë kjo është qesharake për ju.
Ju keni gjetur burimin e dashurisë dhe paqes dhe ai nuk gjendet tek një person tjetër por është brenda personit tuaj.
Dhe ju e doni atë në këtë mënyrë.

Të ngjashme