Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që çlirohet nga dhimbjet e zemrës

23 Qershor, 2024 | 12:48 pm

Mjaft është mjaft për këtë shenjë të horoskopit:
•Peshqit
Nëse di një gjë që mund të thuash për jetën tënde, është se ke dashur shumë dhe ke humbur shumë, por përsëri, në një farë mënyre, të gjithë mund ta themi këtë deri në një farë mase. Ju, duke qenë një person jashtëzakonisht besnik, keni kuptuar se është e vështirë të largoheni nga dhimbja e zemrës dhe se, në njëfarë niveli, ndjeni se i detyroheni vetes këtë lloj dhimbjeje. A nuk keni paguar mjaftueshëm, Peshqit? Po, e keni, dhe gjatë Hënës së Ujorit, do ta kuptoni vetë këtë.

Pra, është koha për të hequr qafe këtë dhimbje zemre dhe për ta njohur atë si pjesë të historisë suaj dhe pjesë të së shkuarës. Ju ka mbetur shumë jetë për të jetuar, dhe megjithëse mund të jetë një kohë shumë e gjatë, patjetër do të pajtoheni me idenë se jeta është e çmuar dhe se duhet të bëni gjithçka që duhet për ta jetuar atë në paqe dhe lumturi. .

23 qershori ju jep mundësinë të perceptoni dhimbjen tuaj të zemrës ndryshe dhe me ndihmën e Hënës së Ujorit, do të kuptoni se nuk i detyroheni më vetes dhimbje. E tashmja është këtu për të jetuar, dhe me forcën e energjisë pozitive në këtë kalim të Ujorit, do të shihni se ia vlen të hulumtoni këtë jetë të re, këtë liri të re. Fat i mirë për ju, Peshqit. Është e gjitha e jotja.

Të ngjashme