Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që bie në dashuri me shokun e ngushtë në nëntor

4 muaj më parë

Le ta pranojmë: dashuria romantike nuk është diçka që mund të përkufizohet lehtë, dhe sapo përpiqemi ta mbajmë në një kuti, zbulojmë se gjithçka që kemi bërë është të kufizojmë veten në një ide që mund të jetë thjesht e vjetëruar.

Ne biem në dashuri me … njerëz.

Ndonjëherë, ata njerëz janë ‘thjesht’ miqtë tanë.

•Virgjëresha

Gjithçka që ke dashur ndonjëherë ishte të të duan. Ti shkove në rrugën që ndjekin të gjithë dhe gjete veten një person që mund të të dojë, por ai person kurrë nuk të ka emocionuar vërtet. Ata ishin të mrekullueshëm dhe të besueshëm, por nëse jeni vërtet të sinqertë me veten, ata thjesht ishin aty për të përmbushur nevojën tuaj për t’u dashur dhe kujdesur për të. Një ide e denjë, me siguri, por gjithmonë diçka mungonte. Ndoshta ajo që mungonte ishte … mister.

Më 7 nëntor 2023, do të ndjeni praninë e tranzitit madhështor dhe të fuqishëm të trinit të hënës, Jupiterit dhe do t’ju tregojë se ajo që keni me shokun tuaj është një përvojë shumë më e madhe se ajo që keni me të ashtuquajturin partnerin tuaj romantik. . Oh, asgjë nuk do të ndryshojë; ju nuk po e lini partnerin tuaj për shokun tuaj dhe nuk do ta lini kurrë … por ju e dini se ku qëndron zemra juaj, dhe është me shokun tuaj, jo me partnerin tuaj.

Miku juaj ka mbajtur gjithmonë një vend në zemrën tuaj që askush tjetër nuk mund ta prekte. A është kjo ndjenjë romantike? Sigurisht, është, por nuk është domosdoshmërisht fizike. Me shokun tënd, mund të bësh gjithçka, dhe gjëra të tilla si ‘trupat’ nuk kufizojnë asgjë, sepse gjithçka që bën me shokun tënd është mendore, emocionale … luhet në një fushë tjetër. Nuk ka ‘fatura për të paguar’ apo punë për të bërë në këtë romancë. Miqësia juaj ju lejon të jeni të lirë, të fantazoni, të jetoni një jetë të fshehtë … diçka që vetëm ju të dy e dini.

Të ngjashme