Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që bie në dashuri me personin e gabuar

8 Shtator, 2022 | 1:23 pm

Egziston një arsye pse ne biem në dashuri me personin e gabuar dhe zakonisht është për shkak se jemi të verbuar nga diçka që ne projektojmë te personi me të cilin biem në dashuri.

Kjo do të thotë që ne jemi në një gjendje ku ‘duam’ të shohim të mirat tek ata dhe ‘duam’ të besojmë se ato janë gjëja më e madhe që na ka ndodhur ndonjëherë.
Por cila shenjë e ka më të theksuar këtë “veti”?

1-Shigjetari
Ju dëshironi lirinë tuaj dhe dëshironi të bini në dashuri.
Duke bërë këtë ju bini në dashuri me dikë që nuk ka nevojë domosdoshmërisht të jetë me ju personalisht.

Një marrëdhënie në internet ju tingëllon mirë por ju nuk e dini se mund të bini shumë fort për dikë në internet dhe kjo ndjenjë mund t’ju shpërbëjë dhe do të ndodhë.
Ky person nuk ka ndjenja për ju i/e dashur Shigjetar,për të ju jeni thjesht dikush me të cilin mund të flisni dhe ata ju pëlqejnë, por a ju duan?Jo!

Gjatë Saturnit në shesh të Hënës do të bini në dashuri me dikë që nuk do ta takoni kurrë dhe që nuk do t’ju tregojë kurrë të vërtetën dhe që ka pak ose aspak respekt për ju.
Ju as nuk e dinit që e kishit këtë aftësi për të rënë në dashuri dhe kjo histori që ju po kërkoni të filloni nuk përfundon në lajme të mira.

Të ngjashme