Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që bie në dashuri me personin e gabuar në Dhjetor

12 Dhjetor, 2022 | 12:37 pm

Këtu bëhet fjalë me të vërtetë për Saturnin.
Bëhet fjalë për mënyrën se si shpresat shkatërrohen nga shtytja e saj negative. Edhe pse ne mund ta bëjmë energjinë e Saturnit të funksionojë për ne,mund të na shtyjë në drejtimin e gabuar.
Mund të përfundojmë duke rënë në dashuri me dikë që është gabim për ne në shumë nivele.
Është një ‘Dashuri e Saturnit’ e vërtetë dhe kjo nuk mund të jetë aq e mirë.
Cila është shenja që rrezikon?

•Luani
Është e lehtë për ju të bini në dashuri me personin e gabuar, sepse nuk do të besoni kurrë se zgjedhjet tuaja do t’ju çonin në ndonjë gjë ose dikë të gabuar për ju.
Ju besoni aq shumë në gjykimin tuaj sa nuk mund të shihni pyllin për pemët, siç thotë një shprehje.
Ju keni rënë në dashuri me dikë aq të papërshtatshëm për ju sa është për të qeshur.

Por ti je i vetmi person që nuk e sheh kështu.
Gjatë Saturnit të Diellit, do t’i përgjigjeni thirrjes së dashurisë, por fokusi juaj do t’ju çojë te personi i gabuar.

Ju do t’i projektoni atributet këtij personi vetëm për të zbuluar se çdo gjë e mrekullueshme rreth tij varet nga besimi juaj në atë madhështi dhe se në realitet ata nuk janë aq të mëdhenj.
Ju besuat në ekzistencën e tyre dhe tani, gjatë tranzitit të Saturnit, do të arrini të shihni të vërtetën e këtij personi.

Të ngjashme