Shenja e horoskopit që bie në dashuri me mikun e ngushtë

2 muaj më parë

Tremujori i parë i Hënës ka të bëjë me shpresën që kemi kur biem për herë të parë në dashuri. Bëhet fjalë për fillime të reja dhe pasion; është ajo kohë unike kur gjithçka që mund të shohim është potencial. Kjo është koha romantike para se të fillojmë diçka; ky është stina për të rënë në dashuri, por ende nuk jeni aty.

•Luani

Epo, sigurisht që nuk e keni parë atë që po vinte, por tani që është këtu, ju e njihni atë për atë që është. Ju dhe një miku juaj jeni në mes të dashurisë për njëri-tjetrin. Kush e di! Është 25 korrik 2023 dhe Tremujori i Parë i Hënës në Akrep qëndron sipër…ju dhe shoku juaj do të gjeni ngushëllim në miqësinë e njëri-tjetrit, por diçka do të ndryshojë gjatë një bisede që do të keni sot dhe do të jetë shumë e qartë se ku po shkon kjo.

A mund të jetë? A mund të dashurohesh me këtë shokun tënd? Sigurisht, është e mundur  pasi është shumë e qartë se ata janë të gatshëm t’ju bëjnë të ditur se kanë më shumë në mendje përveç miqësisë. Kjo kërkon guxim dhe ju e keni atë. Ajo që mund të ndihet e frikshme në fillim, ngadalë por me siguri do të ketë shumë kuptim për ju të dy. Pse kjo nuk ndodhi më shpejt!

Të ngjashme