Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që bën ndryshime pozitive këtë muaj marsi

2 Mars, 2024 | 11:47 am

Ideja e ndryshimit brenda një marrëdhënieje është e pashmangshme.

•Virgjëresha
Ju jeni një mendimtar me mendje të gjerë dhe ndryshimi që mund të vijë nga një mendim i tillë, mund të dëshironi të tërhiqeni dhe të merrni kohën tuaj përpara se të hidheni në ndonjë gjë shumë të panjohur. Keni tendencë të frikësoheni para se të pranoni pothuajse çdo gjë. Kjo është diçka që ju e keni parë si një zakon të keq. Megjithatë, ju e dini se ky është një zakon që duhet ta kapërceni.

Në marrëdhënien tuaj, për shembull, ju prireni të hidhni poshtë idetë romantike të partnerit tuaj pikërisht në krye, gjë që i ka bërë ata të ndihen të frenuar. Ju e dini se ata po bëjnë vetëm më të mirën dhe se janë këtu për t’ju bërë të lumtur. Frika ju pengon t’u lejoni atyre fjalën e tyre. Ju keni pasur frikë nga ndryshimi në të kaluarën dhe është bërë një zakon që nuk ka asnjë kuptim në jetën tuaj aktualisht. Do të tundoheni të ndryshoni dhe kjo mund të sjellë sërish frikë.

Çfarë mund të punoni për ta bërë atë më mirë: Mund të pranoni që e gjithë kjo frikë bazohet në diçka që ose nuk ekziston ose ekziston në të kaluarën, pasi shumë nga reagimi juaj ndaj partnerit bazohet në reagimin që keni pasur ndaj partnerët e kaluar. Dijeni se personi me të cilin jeni tani është bukuria e jetës suaj, jo një përfaqësues i dhimbjes së kaluar. Lëreni këtë person t’ju tregojë se nga janë krijuar, pasi kjo është gjithçka që ata duan. Ata janë këtu për t’ju kënaqur dhe emocionuar, Virgjëresha. Leri ata. Nuk do të pendoheni.

Të ngjashme