Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që bën mirë të dëgjojë këshillat e shoqërisë

17 Tetor, 2023 | 12:25 pm

Kur bëhet fjalë për këshilla, kjo shenjë e zodiakut duhet të fillojë të dëgjojë çfarë kanë për të thënë miqtë e tyre duke filluar nga 17 tetori 2023.

•Dashi

(21 mars – 19 prill)

Ju dëshironi ta mendoni veten si dikush me mendje të hapur dhe do të thotë shumë për ju të dini se pranoni njohuri, edhe nëse nuk jeni dakord me atë që dëgjoni.

Kjo është e gjitha e mirë dhe një pjesë e madhe e personalitetit tuaj sepse do të thotë se jeni inteligjent; ju doni të rriteni.

Tani, e gjithë kjo është e mrekullueshme. Megjithatë, aktualisht është një mësim që ju jep një shembull për aq sa ju i thatë një herë JO këshillave dhe njohurive të miqve thjesht sepse nuk donit të dëgjonit versionin e tyre të së vërtetës.

Tani, ju e gjeni veten në një situatë për të cilën pendoheni, e cila ka të bëjë me dashurinë.

Gjatë hënës katrore të Saturnit, më 17 tetor 2023, do ta dini me siguri se duhet ta kishit mbajtur mendjen tuaj të hapur në kohën kur keni nevojë më shumë, sepse ajo që keni tani nuk do të kishte ndodhur nëse do të dëgjonit vetëm atë që keni(miqtë ta thanë, shumë kohë më parë). Është në rregull. Jeto dhe mëso, apo jo Dash?

Të ngjashme