Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit me superfuqi!

14 Janar, 2024 | 10:48 am

Energjia është e çuditshme me një shtyllë ari për ju!

•Gaforrja

(21 qershor – 22 korrik)

Shenja më e mirë e zodiakut për të punuar: Akrepi

Fusha më e mirë për t’u fokusuar: Meditimi

Koha më e mirë e ditës: 12 pasdite

Gaforre, ndonjëherë është mirë t’i bëni gjërat vetëm (që lëngu të mos prishet nga shumë kuzhinierë), por herë të tjera është më mirë të bashkëpunoni dhe të bashkoni pikat tuaja të forta. Fokusohuni te kjo e fundit sot, edhe nëse keni nevojë të qetësoni disa bezdi. Bekimet tuaja qëndrojnë këtu.

Gjithashtu, jepni pak kohë për një aktivitet të ndërgjegjshëm sot, mundësisht në mbrëmje kur do t’ju duhet më shumë. Mund të jetë një ritual çaji, frymëmarrje e thjeshtë, apo edhe një banjë aromaterapie relaksuese. Bëni atë që ju duket e drejtë.

Të ngjashme