Shenja e horoskopit me probleme në marrëdhënie

6 muaj më parë

Mund të vëmë re se gjërat nuk janë aq përrallore sa ne donim të ishin, gjë që lidhet drejtpërdrejt me jetën e dashurisë së kësaj shenje horoskopi:

•Gaforrja

Ju keni pasur gjithnjë e më shumë telashe në marrëdhënien tuaj romantike sesa dëshironi të pranoni, dhe gjatë Venusit në shesh të Plutonit, do të dëshironi ta pranoni edhe më pak.

Ky është një nga problemet kryesore pasi asnjëri prej jush nuk dëshiron të përballet me faktet, dhe nëse nuk mund të përballesh me faktet, atëherë nuk përpiqesh të përmirësosh ato fakte.

Faktet thonë se ju të dy jeni rritur në zemërim me njëri-tjetrin, por problemi i vërtetë është se ju keni harruar pse keni inat me njëri-tjetrin.

Me fjalë të tjera, të dy po e mbani aktin e ‘partnerit problematik’ dhe në të vërtetë, mund të mos ketë më shumë për të mbështetur.

Mund të jetë thjesht se të dy jeni shumë krenarë për të pranuar se e keni gabim, dhe ajo që mund të jetë edhe më befasuese është se duhet të dilni nga kjo marrëdhënie.

Të ngjashme