Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit me parashikim të vështirë javor

26 Dhjetor, 2022 | 1:56 pm

Mund të supozohet automatikisht se kjo javë, e fundit e vitit, do të vinte me momentet e saj të rënda.
Është fundi i vitit dhe kur jemi gati të hyjmë në një vit të ri, ne priremi të shpenzojmë pak më shumë kohë duke reflektuar mbi ngjarjet dhe përvojat e kaluara.
Cila shenjë do hasë disa vështirësi në këtë javë të fundit të 2022-shit?

•Peshqit
Ju do të kaloni pjesën më të madhe të kësaj jave në heshtje, pasi fjalët nuk e kapin vërtet atë që po kaloni emocionalisht.
Ka një shans të mirë që të keni humbur dikë këtë vit, madje mund të jetë një kafshë shtëpiake dhe mendimet për këtë humbje kanë fuqinë t’ju shkatërrojnë nëse nuk jeni të kujdesshëm.

Kjo javë heq gjithë kujdesin nga udhëtimet tuaja në korsinë e kujtesës dhe ju lejon të kënaqeni plotësisht me të gjitha dhimbjet që mund të përballoni.

Ju keni çdo synim për të ecur në vitin e ri me optimizëm dhe dashuri në zemër, por tani për tani është për retrospektivë.
Zemra dhe mendja juaj janë me dikë që nuk është më këtu dhe ju do ta kaloni gjithë javën duke menduar për ta nëse dëshironi.

Të ngjashme