Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit me parashikim ‘agresiv’ në horizont

19 Mars, 2023 | 1:46 pm

Sa herë që Mërkuri është në Dash, ne priremi të nxjerrim komente të këqija përpara se të mendojmë; ne mund të kemi qëllime të mira, por goja jonë nuk është aq me fat.

Ne flasim më shpejt nga sa mund të mendojmë, dhe rezultatet nuk janë aq fatlume.

Kush shenjë rrezikon?

•Binjakët

Ka raste kur ju mendoni se thjesht nuk mund të përmbaheni, dhe duke qenë se jeni një kamxhik kur bëhet fjalë për të prerë njerëzit me fjalë, mund të mos jeni në gjendje të ndihmoni veten gjatë kalimit të Mërkurit në Dash.

Ju jeni në formë të mirë sot,megjithatë, ‘gjobë’ mund të përkufizohet si ‘e ashpër, e ulët dhe e pavëmendshme.’

Ti e di që mund të thumbosh dhe ke ndërmend ta bësh por kjo nuk është diçka që ju shqetëson.

Ju njiheni për veten tuaj si një nga njerëzit më të poshtër që njihni dhe gjatë Mërkurit në Dash, mund të përfundoni shumë mirë duke përdorur këtë talent tuajin ndërsa ia ktheni fjalët tuaja një shoku që nuk pret këtë lloj sulmi.

Gjithçka ka të bëjë me elementin e befasisë, apo jo?

Të ngjashme