Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit me një përfundim të mundshëm të marrëdhënies

9 muaj më parë

Kjo shenjë e horoskopit do të duhet të jetë në vëzhgim për dëmin në të cilin po ecën potencialisht, falë efektit të një kalimi të vogël të quajtur Hëna përballë Merkurit në horoskopin e saj/tij.
Për kë po flasim?

•Demi
Ju keni qenë gjithmonë një luftëtar lirie dhe problemi i vetëm me këtë është se ndonjëherë jeni mendjemadh.
Ju kurrë nuk merrni parasysh pasojat e betejës suaj dhe mund të zbuloni se e keni futur veten paksa shumë thellë.
Në një përpjekje për të luftuar për të drejtat e dikujt tjetër, mund të përfundoni në shënjestër të zemërimit të dikujt tjetër, gjë që nuk është ajo që prisnit.

Ju kishit një vizion për veten si ‘heroi i ditës’ dhe për shkak se Hëna përballë Mërkurit dihet se i kthen në plehra edhe ngjarjet më të drejta, mund të dukeni si ‘djaloshi i keq’.

Tani kjo është zhgënjyese, pasi gjithçka që keni vendosur për sot ishte të ndihmoni dikë në nevojë të dëshpëruar.
Ju jeni një person i mirë por duhet të kujdeseni për shpinën tuaj, pasi jo të gjithë janë aq të mirë sa ju.

Të ngjashme