Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit me një ndjenjë konstante për dashuri

17 Nëntor, 2023 | 1:11 pm

Gjatë kalimit të ditës të Neptunit sextil të Hënës, kjo shenjë e horoskopit do të ndjejë barrën e të qenit i/e padashur:

•Peshorja:Ju jeni ndjerë të lënë pas dore.

(23 shtator – 22 tetor)

Gjëja e fundit që dëshironi të pranoni është se në fakt ndiheni të padashur, pasi do të dëshironit ta mendonit veten si dikush që nuk ka nevojë në asnjë mënyrë. Megjithatë, gjatë Neptunit të Hënës, do të kuptoni se çdo gjë që po ndodh në jetën tuaj romantike … nuk është e drejtë.

Partneri juaj duket se nuk e di që jeni aty. Ju dëshironi të shihni nëse jeni vetëm ju apo nëse ata vërtet po ju injorojnë. Ndiheni të padashur dhe të shpërfillur dhe kjo po fillon t’ju zemërojë.

Ndërsa Neptuni i Hënës nuk është një tranzit nxitës i zemërimit, do të zbuloni se keni shumë zemërim të pazgjidhur në ju që dëshiron të dalë në këtë ditë, 17 nëntor 2023.

Gjithçka që bën tranziti është të nxisë idenë se ndiheni keq për jetën tuaj të dashurisë dhe nuk është vendi ku dëshironi të jeni në këtë pikë të jetës tuaj. Ju dëshironi të jeni personi që është në një marrëdhënie që funksionon, që nuk ka të meta, që është e ekuilibruar, e lehtë dhe e realizueshme.

Pra, të qenit i padashur nuk është e tëra. Është vetëm një pjesë e asaj që të rrëmben mendjen. Sekstili i Hënës, Neptuni, sjell idenë se ju keni dështuar disi.

Ndërsa e dini se nuk keni dështuar, nuk mund të mos mendoni se nëse do të ishit të suksesshëm, atëherë pse do të ndiheshit kaq të padashur? Nuk e keni të lehtë t’i kuptoni këtë ndjenjë dhe kjo e vë një pengesë serioze në ditën tuaj, Peshore.

Të ngjashme