Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit me një javë të vështirë përpara

21 Gusht, 2022 | 12:02 pm

Do të një nga ato javët ku nuk mund të fitojmë dhe jo vetëm kaq por njerëzit që do ta ndjejnë më shumë janë njerëzit që me të vërtetë meritojnë të fitojnë çfarëdo që do të thotë fitore.
Por cila shenjë do të hasë vështirësi?

•Dashi
Talenti juaj është suprem dhe niveli juaj i inteligjencës është në majë.
Ju jeni një lloj gjeniu siç janë të gjithë njerëzit e Dashit, në mënyrën e tyre.
Ju do dilni me një plan të jashtëzakonshëm që do të përfundojë duke përfituar kaq shumë njerëz dhe ideja juaj do të refuzohet para se të arrijë tek autoritetet përkatëse.

Ju do të ndaleni para se të keni një shans për të shfaqur këtë ide dhe nëse ideja juaj e mrekullueshme u pengua të arrinte në vendet e duhura, do të përfundoni me një zhgënjim.

Këtu hyn java juaj e keqe.
Nuk është vetëm refuzimi i idesë suaj që ju zemëron, është ideja se ekziston dikush që ju duhet ta kënaqni në mënyrë që të realizoni idenë tuaj.
Ju nuk jeni dikush që lyp dhe nuk do ta bëni këtë.
Jeni të fyer nga nervat e njerëzve me autoritet,do të ndiheni të fyer dhe të shkelur.

Të ngjashme