Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit me një javë të mrekullushme përpara

20 Maj, 2024 | 9:50 am

Sezoni i Binjakëve fillon ndërsa Dielli kalon tranzit tek Binjakët.

•Dashi

Shenja më e mirë e zodiakut për të punuar: Dashi tjetër

Fusha më e mirë për t’u fokusuar: Kujdesi për veten

Koha më e mirë e ditës: 22:00

Dashi, energjia e së hënës për ju ka të bëjë me qëndrimin pa lëvizur dhe lejimin e gjërave të mira në jetë që të vijnë tek ju. Kjo do t’ju kërkojë të qëndroni të qetë dhe të durueshëm, sepse forcat kozmike po punojnë shumë në prapaskenë për të bashkuar gjithçka për ju. Mos e sabotoni! Meditimi ose frymëmarrja e përqendruar mund të ndihmojnë padyshim që të qëndroni në tokë.

Ju gjithashtu inkurajoheni t’i jepni përparësi kujdesit për veten tuaj në këtë kohë, veçanërisht orarin tuaj të gjumit. Lëreni trupin dhe shpirtin tuaj të pushojnë dhe të relaksohen. Ditët dhe javët në vazhdim do të shpalosen më bukur nëse i bëni vetes këtë dhuratë.

Të ngjashme