Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit me më shumë fat në këtë fundjavë

1 vit më parë

Javën e kaluar, Merkuri dhe Venusi u zhvendosën te Shigjetari duke intensifikuar dëshirën tuaj për një fillim të ri në jetën tuaj.
Kjo shenjë fatlume fillon ngjitjen nga kjo fundjavë.
Cila është?

•Neptuni është tek Peshqit sot teksa përballet me Marsin retrograd tek Binjakët. Energjia e Binjakëve ndikon në shtëpinë dhe hapësirën tuaj familjare, ndërsa Peshqit përfaqësojnë ndjenjën tuaj të vetvetes dhe nevojat dhe besimet tuaja të brendshme.
Ju duhet të ndryshoni diçka,qoftë për sa i përket një marrëdhënieje, një shtëpie të re, apo edhe diçka tjetër,apo një shans që ju e keni ndjerë në punë prej disa kohësh.

Kjo gjithashtu mund të lidhet edhe me një lëvizje në karrierë, pasi Merkuri dhe Venusi “fusin hundët” edhe këtu.
Jo vetëm që komunikimi është thelbësor, por të siguroheni që po flisni për atë që doni dhe për atë që jeni të pasionuar bëhet jashtëzakonisht e rëndësishme.
Ky është fillimi i disa ndryshimeve të mëdha të jetës që do të sjellin dashuri më të madhe, sukses dhe ndoshta edhe famë në jetën tuaj.

Të ngjashme