Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit me javën më të mirë pavarsisht kohës

21 Nëntor, 2022 | 12:50 pm

Sot shënon fillimi i sezonit të Shigjetarit, që do të thotë se sot është i fundit i sezonit të Akrepit deri në vitin e ardhshëm.
Kjo gjë ndikon për mirë tek kjo shenjë e horoskopit:

•Akrepi
Ky ka qenë një sezon i fuqishëm për ju dhe tani duhet të bërë një bilanc të gjithçkaje që ka ndodhur.
Ndonjëherë, mund të gjesh një thellësi kaq të madhe tek gjërat, saqë jo gjithmonë e lëshon atë që nuk i shërben më një qëllimi.
Ose për shkak se jeni në gjendje të nxirrni një ndjenjë intensive, ose mësimet janë ende duke u zbërthyer, megjithëse ju jeni vetë shenja e transformimit, mund të gjeni vështirësi me këtë praktikë.

Me eklipset që janë në shenjën tuaj të zodiakut dhe Demi këtë cikël, ju duhet të kaloni shtigjet e rëndësishme të rritjes.
Për ta bërë këtë, ju duhet vërtet të përqafoni risinë që po vjen.
Kjo periudhë mund të sjellë një reflektim të rëndësishëm rreth këtij procesi, i cili do t’ju ndihmojë t’ju udhëheqë përpara në një sezon krejt të ri.

Të ngjashme