Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit, marrëdhënie e së cilave prishet gjatë hënës së 30 gushtit

30 Gusht, 2022 | 12:28 pm

Nëse ka një arsye të vetme pse marrëdhëniet tona fillojnë të prishen sot,
gjatë trinit të Hënës, kjo është sepse ne nuk duam të rritemi.

Trini i Hënës ka të bëjë me pjekurinë dhe marrjen e përgjegjësisë.
Shumë prej nesh e dinë se kjo është një sfidë e pashmangshme në jetën tonë dhe se përfundimisht, ne do të jemi të rriturit që jemi të destinuar të bëhemi dhe prapë disa prej nesh nuk duan të dinë se rritja është pjesë e planit.
Kush rrezikon më shumë sot?

•Akrepi
Nuk ka asnjë çudi këtu kur përmendet se Akrepit i pëlqen të jetë në kontroll dhe kur kontrolli juaj cënohet ju tërhiqeni.

Sot, gjatë trinit të Hënës, partneri ose takimi juaj do ta dijë se ata duan të kalojnë distancën me ju, ose më mirë, të jenë me ju deri në fund të kohës.
Epo tingëllon romantike dhe idealiste, dhe ndershmëria, ‘deri në fund të jetës’ tingëllon më shumë si një sherr sesa një qëllim për ju.

Ju jeni 100 miliardë% i lumtur që kjo çështje të shkojë ashtu siç ka shkuar.
Ju e preferoni partnerin të lehtë dhe gjëja e fundit që dëshironi është të rriteni dhe të bëheni ‘të rritur’ për marrëdhëniet tuaja romantike.
Edhe nëse vendos ta provosh, do të dështosh.
Ju nuk dëshironi të jeni me dikë që kërkon nga ju gjëra që nuk keni ndërmend t’i përmbushni.

Të ngjashme