Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit , marrëdhënia e të cilës përmirësohet deri në fund të qershorit

23 Maj, 2024 | 9:33 am

Të dish se çfarë dëshiron bën të gjithë ndryshimin.
• Shigjetari

2024 është një vit që ka të bëjë me angazhimin dhe gëzimin më të madh në jetën tuaj romantike, por në qershor, kjo energji rritet me sezonin e Binjakëve dhe kthimin e Jupiterit në këtë shenjë ajrore. Energjia e Binjakëve sundon shtëpinë tuaj të marrëdhënieve, kështu që me Merkurin, Jupiterin, Diellin dhe Hënën e Re këtu, do të keni disa zhvillime të rëndësishme në këtë pjesë të jetës tuaj. Në të njëjtën kohë, Nyja e Veriut në Dashi, sundimtari i fatit tuaj, është ende në shtëpinë tuaj të martesës, duke e bërë këtë muaj një nga më të mirët për dashurinë gjatë gjithë vitit.

Pjesa thelbësore e udhëtimit tuaj të këtij viti është të mësoni se angazhimi i duhur, i cili është i shëndetshëm dhe i harmonizuar, në fakt mund të rrisë lirinë tuaj – në vend që t’jua heqë atë. Si pjesë e këtij mësimi, ju keni shqyrtuar frikën tuaj të brendshme që përfshin angazhimin dhe cilat pjesë të jetës suaj mund të duhet të ndryshojnë për shkak të tij. Edhe pse kjo është pjesë e procesit, i cili është ai me të cilin Mërkuri retrogradë ndihmoi në prill, ju gjithashtu keni filluar të shihni se nuk ka asgjë për t’u frikësuar kur jeni në të vërtetë me personin e duhur. Për shkak të kësaj, qershori sjell një rinovim të dashurisë dhe dëshirën për të hyrë në të gjitha. duke krijuar. Kur angazhoheni për atë që është e shëndetshme, mund të ndiheni gjithashtu të sigurt se do të zgjasë përgjithmonë.

Të ngjashme