Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit kinez me më shumë fat në dashuri

29 Shtator, 2023 | 12:32 pm

Ndonjëherë, njeriu nuk ka nevojë të largohet nga shtëpia e tij për të përjetuar aventura të jashtëzakonshme dhe për të shkuar në vende që askush nuk ka shkuar më parë.

Ndonjëherë, ju duhet të mbyllni sytë dhe të zhyteni në mendjen tuaj të pandërgjegjshme për të gjetur perla dhe thesar të fshehur brenda.

Aty do të gjeni edhe fatin tuaj.

Tani, le të përqendrohemi tek shenja kineze e horoskopit që është më me fat në dashuri në javën 2-8 tetor 2023.

•Kau

(1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Ju jeni super me fat këtë javë në dashuri. Gjithçka që duhet të bëni është të mos sabotoni këtë energji të mirë; jeta juaj do të jetë një festë gjatë ditëve të ardhshme.

Sigurisht, në varësi të faktit nëse jeni introvert apo ekstrovert, përkufizimi juaj i “partisë” do të ndryshojë, por kjo energji është këtu për të bërë kërkesën tuaj, kështu që prisni që të përputhet me atë që ju sjell vërtet gëzim.

Nëse jeni beqar, merrni pak kohë këtë javë për t’u shoqëruar me miqtë tuaj,ata për të cilët nuk jeni të interesuar seksualisht apo romantikisht. Kjo mund të tingëllojë kundërintuitive, por fati juaj varet nga këto ndërveprime.

Mund të jetë një natë ose një ditë në plazh për një djalë, por fati juaj në dashuri do të shkëlqejë kur të jeni në shoqërinë e miqve tuaj të preferuar dhe shoqeve besnike.

Nëse jeni në një lidhje, komunikoni me partnerin tuaj për gjërat e rëndësishme të kësaj jave në jetë.

Nëse keni ndonjë ankesë ose çështje që keni mbajtur, tani është koha për të folur rreth tyre. Energjia e mirë do të parandalojë konfliktet dhe do t’ju mundësojë të flisni nga zemra në një mënyrë që do të thellojë marrëdhënien tuaj me tjetrin.

Të ngjashme