Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit ka më shumë gjasa të ndahet gjatë sezonit të Shigjetarit

22 Nëntor, 2023 | 12:00 pm

Qëndroni mënjanë: Shigjetari bën hapa të mëdhenj.

Me kë e kemi?

•Demi

Kjo është një javë që ju e keni pritur me padurim për shumë arsye. Ajo që mund të mos prisni, megjithatë, është që gjatë fillimit të sezonit të Shigjetarit, ju dhe partneri juaj mund t’i largoni gjërat nga zona ‘le të flasim për këtë’ dhe në zonën ‘është koha për t’u ndarë’. Ju jeni shumë më solidë në këtë zgjedhje sesa partneri juaj, por kështu ndiheni dhe nuk jeni të sigurt se mund të ‘dhuroni’ shumë më tepër për këtë temë.

Ju ndjeni tërheqjen e Diellit të Shigjetarit dhe ju bën të ndiheni sikur ‘liria’ dhe ‘të qenit beqar’ jo vetëm që ju tërheqin, por se ka një premtim qetësie në fund të kësaj rruge shkëmbore. Ajo që ka krijuar këtë rrugë shkëmbore është se ju dhe partneri juaj thjesht nuk mund të bini dakord për asgjë, dhe ndërsa dikur kishit gjithçka të përbashkët, tani gjithçka që mund të shihni është se si ata thjesht nuk po e mbajnë hapin. Ndiheni sikur ju kanë më shumë borxh dhe do ta shfrytëzoni këtë kohë për të gjetur një rrugëdalje fare.

Datat dhe momentet për t’u mbajtur parasysh: Për ju, Demi, do të dëshironi të dëgjoni mendjen tuaj në 22, 23 dhe 24 nëntor. Kjo është kryesisht sepse gjatë tranziteve si Plutoni në Mars dhe Hëna e Dashit, mund të përfundoni duke lënduar veten duke bërë diçka shkatërruese. Kjo nënkupton që ju mund të merrni sjellje impulsive në këtë kohë. Përdorni inteligjencën tuaj dhe përpiquni, nëse mundeni, të veproni pa pasion. Përfundojeni atë me një notë të lartë, nëse është e mundur.

Të ngjashme