Shenja e horoskopit, ish-i i të cilës do t’a kthejë sërisht

6 muaj më parë

Sot mund të jetë një nga ato ditë vërtet të çuditshme, pasi kjo është dita kur disa prej nesh dëgjojnë diçka nëpërmjet një thashetheme që potencialisht mund të na largojë.
Fjala thotë se ish-i ynë ka folur pas shpine dhe përmes komunikimit të miqve të përbashkët, disa prej nesh mund të zbulojnë se ish-i ynë ka folur për përpjekjet për t’u rikthyer në jetën tonë.

•Gaforrja
Ajo që ju shqetëson është se përse ish-i juaj do të dëshironte të rikthehej në jetën tuaj pasi t’i tregoni hapur se nuk keni ndjenja për të.
Përsëri, gjatë Saturnit në shesh të Hënës, do të kujtoni se ky person ka probleme me vetëvlerësimin dhe se trajtimi i keq duket se është gjëja e tyre sikur të ndjehet se e meriton këtë lloj ‘dashurie’.
Nuk është dashuri dhe çfarëdo ka qënë dikur,sigurisht që u shndërrua në diçka që ju nuk dëshironi të bëni pjesë.
Ky ish duket se ka vëmendjen e miqve tuaj dhe ata tani po ju përcjellin mesazhe, asnjë prej të cilave nuk dëshironi të dëgjoni apo t’i përgjigjeni.
Vështirë se mund të besoni se ata janë ende duke u përpjekur, por ju e dini mirë, dhe përmes kësaj, nuk do t’u jepni atyre kohën e ditës.
Lërini të kuptojnë arsyet pse.

Të ngjashme