Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit e cila do të gjendet në vështirësi gjatë kësaj hëne

25 Shkurt, 2023 | 1:23 pm

Nëse e keni gjetur ndonjëherë veten duke thënë aksidentalisht diçka kaq kaustike që ofendon të gjithë rreth jush, mirë se vini në hënën e shkurtit ku fjalët rrjedhin lirshëm dhe thjesht mund të na futin në telashe të mëdha nëse nuk jemi të kujdesshëm.
Cila shenjë rrezikon më shumë?

•Virgjëresha
Nuk je as psikoanalist dhe as terapist Virgjëreshë.
Jeni të sinqertë, ndonjëherë të pasjellshëm dhe keni tendencë të keni mungesë filtri kur flisni.
Në momente të caktuara, kjo funksionon për ju dhe madje mund të jeni të respektuar për këtë qasje të guximshme.

Sidoqoftë gjatë sheshit të Hënës, Mërkurit, mund të mos vlerësoheni dhe të zemëroheni për ndershmërinë tuaj brutale. Edhe nëse mendoni se po zbuloni disa të vërteta të dukshme, mund të mos e dini se çfarë po ndodh me personin që mendoni se keni të drejtë të ofendoni dhe si rezultat, mund t’i gaboni të gjitha.

Problemi i vërtetë, të cilin Hëna juaj padyshim e përkeqëson, është se sapo të filloni të flisni negativisht për dikë, nuk do të mund të ndaleni.
Dhe do ta kuptoni gjithashtu nevojën për të ndaluar, por nuk do ta bëni.
Do të vazhdoni derisa të eliminohet çdo fjalë e fundit në kokën tuaj.

Të ngjashme