Kryefjala Logo

Shenja astrologjike që hyn në një epokë më me fat kur Merkuri lidh Venusin

17 Qershor, 2024 | 11:20 am

Ne mund të fitojmë para, mund të krijojmë bollëk dhe mund të kemi dashuri.
•Shigjetari

Ju keni punuar për këtë për një kohë tani dhe është mirë të dini se të gjitha përpjekjet tuaja intensive për të krijuar suksesin tuaj më në fund po realizohen. Ju jeni projektuesi i fatit tuaj në këtë rast. Ndërkohë që ju ka zhgënjyer dhe dhimbje zemre, më në fund mund të shihni dritën në fund të tunelit. Kjo dritë shkëlqen me shkëlqim gjatë Merkurit në lidhje me Venusin të hënën.

Pasi të keni shijuar fatin e mirë, do të kuptoni ndryshimin midis tij dhe asaj që keni duruar së fundmi. Duke qenë të zgjuar dhe të etur, patjetër që do të zgjidhni gjithnjë e më shumë nga ato që ju bëjnë të lumtur. Po, ju keni paguar çmimin për të arritur këtu, por oh, sa rezultatet janë kaq të jashtëzakonshme dhe të veçanta. Ju vërtet ndiheni mirë në këtë kohë.

Për shkak se Merkuri në lidhje me Venusin ju ndihmon të përqendroheni në dashurinë për veten dhe të shprehni atë që ju nevojitet, do të shihni se kjo është në zemër të kësaj epoke të re dhe madhështore të fatit të mirë në jetën tuaj, Shigjetari. Më në fund e gjete çelësin dhe nuk do ta heqësh dorë për asgjë dhe askënd. Ti je lajmëtar i mirësisë dhe kjo është një punë për të cilën je i pajisur mirë.

Të ngjashme