Kryefjala Logo

Shefi shfaqet në derën e punonjësit për t’i thënë që të vishet dhe të vijë në punë pasi ai tha se është sëmurë

28 Dhjetor, 2023 | 11:38 am

Pasi një punonjës lajmëroi në zyrë se është i sëmurë, ai dëgjoi një trokitje në derën e tij të përparme. Ai kurrë nuk mund ta imagjinonte mysafirin e padëshiruar që do ta gjente duke pritur jashtë.

Shefi i burrit u shfaq në pragun e tij dhe këmbënguli që ai të vinte në punë pavarësisht se burri kishte thënë se është i sëmurë.

Një video e TikTok përshkruan pamjet e kamerës Ring nga dera e përparme e burrit kur shefi i tij mbërriti disa orë pasi ai thirri. Kur burri iu përgjigj derës duke folur në mikrofonin e kamerës Ring, shefi i tij u përgjigj: “Oh mirë, ti je atje!” Më pas ai e pyeti nëse burri ishte gati dhe i veshur për të shkuar në punë.

I hutuar, burri i përsëriti shefit të tij se ishte i sëmurë dhe nuk mund të vinte në punë. Megjithatë, shefi i tij e injoroi atë. “Vishuni dhe ne mund të shkojmë,” tha ai.

“Terry, unë kam thirrur tashmë duke thënë se nuk mund të hyj sot,” sqaroi burri. Megjithatë, Terry nuk po merrte jo për një përgjigje.

“Ne jemi të dëshpëruar dhe kemi një punë dhe pa ju nuk mund ta përfundojmë atë,” tha ai. “Pra, merrni kompletin tuaj dhe le të shkojmë.”

Kur burri i tha edhe një herë shefit të tij se ishte i sëmurë dhe i shtrirë në shtrat, shefi i tij pohoi se edhe punonjës të tjerë kishin thirrur, por ata ende po hynin brenda. “Nuk mund të jetë aq keq!” tha shefi për sëmundjen e burrit. “Nëse nuk e bëjmë këtë punë, do të humbasim shumë para.”

Kur burri i tha për një herë të fundit se nuk mund dhe nuk do të vinte në punë, shefi i tij e kërcënoi se do ta lironte nga puna. “Le ta themi kështu – nëse nuk hyn, mos hyr më kurrë”i tha ai burrit.

Të ngjashme