Kryefjala Logo

Shefi kërkon të shohë telefonin e punonjëses për ‘provë’ pasi ajo tha se do të vonohej në punë sepse djali i saj ishte sëmurë

10 Shtator, 2023 | 11:18 am

Pasi një grua e informoi shefin e saj se do të vonohej në punë një mëngjes, ai kërkoi prova për dilemën që kontribuoi në vonesën e saj. Kur ajo refuzoi t’i siguronte ndonjë, ai u zemërua me të dhe madje përfshiu asistentin e tij.

Tani, gruaja po pyet të tjerët nëse ajo duhet t’i kishte dhënë shefit të saj një provë të qartë se pse ishte vonë për të shmangur konfliktin e mëtejshëm.

Shefi i gruas kërkoi të shihte telefonin e saj pasi ai pretendoi se nuk e kishte marrë kurrë mesazhin e saj që e informonte se ajo do të vonohej.

Ndonjëherë në jetë lindin dilema që janë jashtë kontrollit tonë. Kjo është pikërisht ajo që i ndodhi një gruaje teksa po përgatitej të shkonte në punë.

Punonjësja 26-vjeçare tregoi se përpara një ndërrimi, djali i saj tre-vjeçar u sëmur dhe ajo duhej ta çonte në spital. Ajo pohoi se i dërgoi shefit të saj një mesazh SMS duke e njoftuar se do të vonohej një orë në punë.

Megjithatë, sapo ajo mbërriti, shefi i saj e thirri atë në zyrën e tij. “Ai filloi të më pyeste për vonesën, por unë i thashë se i kam dërguar tashmë një mesazh duke i thënë pse”, shkroi gruaja. “Ai tha se nuk mori asgjë, por unë e sigurova se e dërgova atë.”

Më pas, shefi i gruas i kërkoi asaj t’i dorëzonte celularin e saj në mënyrë që të sigurohej që ajo kishte dërguar mesazhin. Gruaja refuzoi, në vend të kësaj i sugjeroi që të kontrollonte përsëri telefonin e tij vetëm për të kontrolluar dy herë nëse nuk kishte marrë një mesazh. “Ai përsëri mohoi të kishte marrë ndonjë gjë dhe tha se nuk kishte kuptim të kontrollonte mesazhet hyrëse,” shkroi gruaja.

Ajo nuk donte t’i jepte celularin shefit të saj pasi kishte “mesazhe private” me të dashurin e saj që nuk donte që ai ti shihte.

Megjithatë, shefi i saj besonte se refuzimi i saj ishte për faktin se ajo mund të kishte gënjyer për dërgimin e mesazhit në radhë të parë.

Megjithatë, gruaja mbajti qëndrimin e saj dhe nuk i dha telefonin e saj shefit . “Ai u mërzit më shumë dhe më tha të dilja jashtë,” zbuloi ajo. Pasi e bëri gruan të priste jashtë për 30 minuta, ai dërgoi ndihmësin e tij për t’u përballur me gruan dhe u përpoq ta bindte atë që “t’ja jepte telefonin që ti hidhte një vështrim të shpejtë”

Kur ajo refuzoi kërkesën e ndihmësit të tij, gruaja pretendoi se situata “përshkallëzoi” dhe ajo u dërgua në shtëpi derisa çështja të zgjidhej.

Të ngjashme