Shanset për tu bërë e suksesshme varet nga sa e rreptë ka qënë nëna juaj!

9 muaj më parë

Ulu mëso, bëj punët e shtëpisë, ki kujdes!!!, etj shprehje mund të duken të bezdishme ama ju vlejnë shumë!

Sipas një studimi të fundit thuhet se fëmijët që rriten nga nënat të rrepta (më shumë  vazjat) bëhen më të suksesshme në të ardhmen.

Kjo sepse ato e kanë një profesion, rrogë të mirë, sepse bëhen të pavarura dhe mbi të gjitha shumë të matura.

Ju si do e cilësonit mamanë tuaj?

Të ngjashme