Kryefjala Logo

Shakaja e dhëndrit gjatë betimeve të dasmës u konsiderua ‘poshtëruese’ për nusen e tij

5 muaj më parë

Një nuse me siguri do të kujtojë gjithmonë se si e trajtoi dhëndri në ditën e tyre të veçantë, por aspak për arsyet e duhura. Ajo u ndje e poshtëruar në altar pasi dhëndri i saj bëri një shaka të papritur në kurriz të saj.

Dhëndri tregoi një shenjë ku shkruhej “Më ndihmo” për mysafirët e tyre ndërsa po lexonte zotimet e tij.

Videoja që ka ngjallur zemërim në TikTok përshkruan një nuse dhe një dhëndër që qëndrojnë para të ftuarve të dasmës në altar, ndërsa ministri i kërkon burrit t’i lexojë betimet e tij nuses. Burri kthehet nga publiku ndërsa fillon të heqë një fletë letre nga xhepi i përparmë, duke pranuar se është nervoz. Ai e heq dhe e shpalos letrën dhe njerëzit shpejt e vërejnë se fjalët “Më ndihmo!” janë skalitur me bojë të zezë dhe të trashë në anën e pasme ndërsa ai fillon të lexojë zotimet e tij.

Ndërsa shakaja e tij mizore rezultoi në disa të qeshura të pakëndshme nga disa prej të ftuarve të tyre, nusja e bëri të qartë se nuk ishte e kënaqur me veprimet e burrit të saj. I bie nofulla dhe ajo e godet atë me buqetën e saj me lule. Edhe pasi burri pretendon se ishte “thjesht një shaka”, shprehja e saj e frustruar mbetet e pandryshuar.

Shumica e njerëzve e quajtën shakanë e burrit si ‘poshtëruese’.

Të ngjashme