Kryefjala Logo

Sfida dhe shumë impenjime për këtë shenjë horoskopi

6 muaj më parë

Ndërsa një anë e personalitetit tonë do të jetë e prirur mirë dhe ne do të ndihemi mjaft të aftë gjatë kësaj kohe, mund të ndeshemi gjithashtu në një situatë ku të përfundojmë duke injoruar dikë dhe ai mund të përfundojë i lënduar nga veprimet tona ose të shtyhet plotësisht.

•Dashi
Jeni të gjithë pas punës sot, gjë që ju bën të lumtur. Ju pëlqen të jeni numri një dhe meritoni lavdërimet që merrni për punën tuaj intensive dhe të kujdesshme. Ju jeni të respektuar në vendin tuaj të punës dhe kjo krijon vetëm një fokus edhe më intensiv. Ajo që po ndodh sot, megjithatë, gjatë Saturnit sextil të Hënës më 14 qershor, është se ju jeni të nevojshëm në shtëpi dhe nuk do të jeni në gjendje të justifikoni ndalimin e asaj që po bëni për t’u kujdesur për biznesin e shtëpisë.

Kjo mund të nënkuptojë që një person i dashur po ju sinjalizon t’i kushtoni vëmendje dhe ju nuk e shihni kuptimin që t’i kushtoni vëmendje kësaj teke. Ajo që po ndodh është se mund të mos jetë një trill, Dash..ky person ka nevojë për ju, dhe ata nuk po kërkojnë aq shumë sa mendon.
Ajo që e bën këtë ditë të ndjehet e ashpër është njohuria e papritur që mund t’ju duhet të shtyni mënjanë punën tuaj dhe të kujdeseni për personin që ju thërret.

Të ngjashme