Kryefjala Logo

Sekreti që një “Don Zhuan” nuk do ta dijë një grua

28 Nëntor, 2022 | 2:20 pm

Fatkeqësisht, femrat dhe lojtarët përdorin injorancën në avantazhin e tyre.
Ka disa gjëra që do të donim të mos i dinit, por ne jemi këtu për të ndarë sekretet:

• Disa burra janë besnikë aq sa u lejojnë opsionet e tyre

Ndërsa unë nuk do të thosha se ky pohim është 100% i vlefshëm, ai është i vlefshëm më shpesh sesa jo.
Me këtë, kam tre pika për të vënë në dukje.

Së pari, nëse jeni një grua dhe mendoni se një burrë është i pashëm, simpatik dhe ia vlen të takoheni, ka një shans të madh që dhjetëra, nëse jo qindra gra të tjera të ndjehen saktësisht të njëjtën mënyrë për të.
Gratë fjalë për fjalë do të konkurrojnë me njëra-tjetrën për të siguruar shoqërinë e këtij burri.

Së dyti, nëse një mashkull zhvillon një reputacion se është shumë emocionues dhe i kënaqshëm në shtrat me femrat, “sharmi” i tij do të rritet në sytë e shumë femrave.
Së treti, është shumë e lehtë për një burrë që të jetë besnik ndaj një gruaje kur ka vetëm një grua që i ofron shoqëri të rregullt fizike.
Por kur një burrë ka pesë, dhjetë, pesëmbëdhjetë ose njëzet e më shumë gra që i ofrojnë atij shoqëri fizike, është shumë më e vështirë për një burrë të mbetet i motivuar për të qëndruar monogam vetëm me një grua.

•Ti nuk e ndryshon dot një Don Zhuan
Asnjëherë mos e mashtroni veten duke besuar se mund ta ndryshoni një don zhuan në një tip të dashurit ose burrit monogam.
Ti nuk mundesh.
Pra, që nga ky moment e tutje, mos u thoni shoqeve tuaja: “Unë i urrej burrat! Të gjithë ata janë gënjeshtarë, mashtrues dhe qen!” Kjo nuk është e gjithë e vërteta.

Pranoni faktin se nëse një mashkull zotëron shumë atribute shumë të dëshirueshme, shoqëria e tij romantike dhe fizike do të jetë e kërkuar.
Gjëja më e mirë për ju si grua është ta pyesni se cilat janë dëshirat, interesat dhe qëllimet e tij afatgjata.

Mbani mend: për sa kohë që një burrë është e sinqertë me ju për llojin e marrëdhënies që dëshiron, mos e urreni lojtarin.
Urreni vetëm lojërat e gënjeshtarëve dhe mashtruesve.

Të ngjashme