Sekretet që fshihen pas syve të fryrë në mëngjes:

9 muaj më parë

5 këshilla të thjeshta që duhet t’i fiksoni, mund ta zgjidhni përgjithmonë këtë problemin e syve të fryrë:

Flini më shumë gjumë, pasi ai është çelësi i të dukurit bukur.
Pini shumë ujë dhe mos e lini trupin të dehidratohet.

Shmangni kripën e tepërt nga ushqimet tuaja.
Mos flini barkazi ose anash. Duhet të shtriheni me kurriz që të shmangni problemet me sytë.
Vendosni një lugë në ngrirje dhe pas pak minutash vendoseni në zonën e syve. Fryrja tek sytë do të largohet menjëherë.

Të ngjashme