Sekretet për ta çuar martesën tuaj nga “çka” në magjike!

2 muaj më parë

Kur bëhet fjalë për romancën, është e lehtë të ngatërroni fantazinë me realitetin. E vërteta është se pavarësisht asaj që mund të shihni në filma, martesat janë rrallë një përrallë prandaj është e rëndësishme të ruash romancën në një martesë.

Duhet të ndaloni krahasimin e marrëdhënies tuaj me çiftet e tjera.
Disa njerëz janë natyrshëm romantikë, por kjo nuk do të thotë se martesa e tyre është e përsosur.

Çdo martesë ka sfidat e veta për të kaluar, prandaj mos mendoni se të gjithë e kanë fushë me lule.

Kuptoni se ai mund ta shprehë dashurinë e tij ndryshe nga ju.
Çdokush ka mënyrën e vet për të shprehur dashurinë dhe njohja e burrit tuaj është çelësi për të kuptuar anën e tij romantike.
Pasi të dini gjuhën e dashurisë së burrit tuaj, do ta kuptoni më mirë këndvështrimin e tij kur bëhet fjalë për romancën dhe ndoshta do kuptoni se burri juaj ishte romantik gjatë gjithë kohës dhe ju thjesht nuk mund ta shihnit në mënyrën e tij.

Gjithmonë gjeni kohë për t’i bërë të ditur burrit tuaj se i njihni përpjekjet e tij dhe se sa shumë do të thotë për ju.
Kur ta bëni ai do të reagojë shpejt për t’ju dashuruar sërish.

Për ta bërë burrin tuaj të krijojë një romancë me ju, gjeni kohë për t’u dukur bukur për të.
Kjo nuk do të thotë që ju duhet të mbani dietë ekstreme ose të shpenzoni qindra para për rroba të shtrenjta.
Përkundrazi, bëni përpjekje dhe tregoni burrit tuaj se ju intereson duke i kushtuar kohë për t’u dukur dhe ndjerë mirë.

Ju gjithashtu mund t’i tregoni burrit tuaj se sa shumë ju pëlqen të jeni të martuar me të dhe të flisni për cilësitë që ju pëlqejnë tek ai.
Është sensi i tij i humorit apo mënyra se si ju pret në shtëpi pas një dite të gjatë pune që ju pëlqen.

Çiftet e martuara shpesh kalojnë shumë kohë duke u ankuar dhe grindur për gabimet e njëri-tjetrit, kështu që në vend që të përqendroheni te gjërat negative, bëni dashurinë qendër të bisedës suaj. Normal që burri juaj do të ndihet i dashuruar..

Të ngjashme